Κάνοντας τις αγορές σας μέσω της rhodesdelivery σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας μέσα από την τεράστια γκάμα μας , υπολογίζοντας το κόστος ,χωρίς να χάνετε χρόνο. Επίσης θα μπορείτε να εξερευνείτε και να επωφελείστε από τις πάρα πολλές προσφορές που θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ!!!

Είναι εξαιρετικά απλό! Επιλέγετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας μέσω του εξαιρετικά εύχρηστου menu μας και των φίλτρων, προχωράτε στο καλάθι σας για να επαληθεύετε τις αγορές και να κάνετε διορθώσεις εάν επιθυμείτε και έπειτα ολοκλήρωση παραγγελίας όπου και συμπληρώνεται τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας.

Όχι. Κατά την πρώτη σας παραγγελία θα σας ζητηθεί να κάνετε εγγραφή έτσι ώστε όλες τις επόμενες φορές να έχετε όλα τα στοιχεία σας συμπληρωμένα με τη χρήση των κωδικών σας.

Η παραγγελία σας θα παραληφθεί από εμάς κατά την ολοκλήρωση της και θα εκτελεστεί από εμάς άμεσα στις ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει.

Εννοείτε!! Χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μπορείτε να ξεχωρίσετε προϊόντα που τα παραγγέλνετε πιο συχνά και να τα έχετε εκεί συγκεντρωμένα έτοιμα προς παραγγελία.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι αποκλειστικά σε όλο το νησί της Ρόδου.

Ναι,υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας 80€.